Hypotheekrente wijzigingen zijn niet verwerkt in Adviesbox

Donderdag 12 september 2019 - Door een technische storing zijn hypotheekrente wijzigingen die per vandaag zijn ingegaan, vannacht niet verwerkt in Adviesbox.
Vanochtend is dat alsnog gedaan. Als u een update uitvoert na 8.30 uur dan heeft u de juiste rentes.
Maar als de update 's nachts op een server wordt uitgevoerd dan zijn rentewijzigingen per vandaag niet in Adviesbox opgenomen.

Op het hoofdscherm van Adviesbox kunt u klikken op 'Rentenieuws' voor een overzicht van gewijzigde rentes en bijbehorende rentebladen.

Onze excuses voor het ongemak!