Hypotheekrente wijzigingen zijn niet verwerkt in Adviesbox (Status: Opgelost na doorvoeren van een update)

Hypotheekrente wijzigingen zijn niet verwerkt in Adviesbox (Status: Opgelost na doorvoeren van een update)

Vrijdag 6 september 2019 - Door een technische storing zijn hypotheekrente wijzigingen die per vandaag zijn ingegaan niet verwerkt in Adviesbox.
In sommige gevallen geldt dit ook voor rentewijzigingen van woensdag en donderdag.
Update 09:00 uur: Er is alsnog een update beschikbaar gesteld met de juiste rentes.
Zodra u die update installeert, of als u op een server werkt na de automatische update van komende nacht, zullen de nieuwe rentes in Adviesbox staan.

Op het hoofdscherm van Adviesbox kunt u klikken op 'Rentenieuws' voor een overzicht van gewijzigde rentes en bijbehorende rentebladen.

Onze excuses voor het ongemak!