Een koppeling met Elements toevoegen

Inleiding

In dit artikel lees je hoe je de koppeling Elements toevoegt aan Adviesbox Online.

Instructie

Voeg de koppeling Elements toe
Om de koppeling met Elements toe te voegen moet de koppeling eerst ingesteld worden.
Dit kan gedaan worden in de app Instellingen.
Open hiervoor het Portaal en klik op de app Instellingen.

In Instellingen navigeer je naar Beheer Partijen (1) > Software koppelingen (2) en vink je Elements op Actief (3).
Hierna open je de Instellingen voor de koppeling (4).

Voer de kantoorgegevens en inloggegevens in
Vanuit de Instellingen kun je de kantoorgegevens en inloggegevens voor Elements/eBlinqx invoeren.
Deze gegevens kun je opvragen bij support@fasterforward.nl.

Geef per geldverstrekker de standaard verzendwijze aan
Als de koppeling volledig is ingeregeld kan er bij Beheer partijen > Geldverstrekkers per geldverstrekker aangegeven worden wat de standaard verzendwijze is.
Geef hier aan dat de aanvraag naar Elements moet.

Controleer bij het verzenden van een aanvraag of deze via Elements wordt ingediend
In Advies op het scherm Aanvraag samenstellen wordt ook nog aangegeven waar de aanvraag naar verstuurd wordt.

Controleer hier altijd of de aanvraag naar Elements verstuurd wordt.
Mocht hier een geldverstrekker staan i.p.v. Elements kan dit nog aangepast worden.
Klik hiervoor het verdiepingsveld achter Aanvraag naar aan en selecteer dat de aanvraag Via Elements moet gaan.