HDN nodenummer instellen

Vanuit het portaal van Adviesbox Online kan je de Contract app openen.
Typ in de zoekbalk de naam van jullie organisatie in zoals jullie geregistreerd staan in Adviesbox Online.

Hierna kan je de organisatie openen en naar HDN Nodenummer en kies je voor HDN nodenummer toevoegen.
Vul je HDN nodenummer in en voeg bij Vestiging de vestiging toe, dit zal waarschijnlijk de naam van de organisatie zijn.

Sla de wijzigingen op en het HDN node nummer zal toegevoegd zijn aan je organisatie.

De knop Activeer hoeft alleen gebruikt te worden als je je HDN nummer niet via Adviesbox Offline ook al gebruikt hebt.