De koppeling naar +Dossier (Finly) instellen

Inleiding

Hieronder vind je de instructie voor het instellen van de koppeling naar +Dossier (Finly). Doorloop deze stappen in Adviesbox Online pas nadat je bericht hebt gekregen dat jouw account voor +Dossier ingeregeld is.

De koppeling naar +Dossier (Finly) instellen

Log in op Adviesbox Online via je gebruikelijke manier.
Open hierna de app Instellingen.

Navigeer naar Beheer partijen > Software Koppelingen.
Zet het vinkje achter +Dossier(Finly) aan en open het instellingen verdiepingsveld.

Vul in het instellingen verdiepingsveld het HDN nummer in dat gekoppeld is aan +Dossier(Finly).

Aanvraag via
Als de koppeling aan staat kan deze in het adviesdossier gekozen worden op het scherm Aanvraag samenstellen.
Navigeer hiervoor naar het scherm Aanvraag samenstellen en open het verdiepingsveld achter Aanvraag naar.

Selecteer in het verdiepingsveld Via +Dossier (Finly), klik op bevestigen en vervolgens kun je het product via Finly aanvragen.

Ga voor de kennisbank van +Dossier naar www.getfinly.com/pd-faq