Hoe kunnen wij Advieskeuze.nl invoeren?

Bij Onderhoud > Instellingen > Hdn-koppelingen/ Advieskeuze.nl. Aanvinken + Id. invoeren >Ok
Nu verschijnt rechts bovenaan in het scherm Advieskeuze.nl.

• Related Articles

• Koppeling: Advieskeuze.nl

1 Inleiding De Advieskeuze.nl is een review platform waar consumenten de financieel dienstverlener kunnen beoordelen. Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe in Adviesbox de koppeling met Advieskeuze.nl ingesteld kan worden en hoe vervolgens de ...
    • Waar kunnen wij de serverproviders invoeren?

1e. Onderhoud > Beheer partijen > Serviceproviders/ betreffende partij aanvinken > ok. 2e Onderhoud > Beheer partijen > Geldverstrekkers /kies bijv. Munt > HDN-aanvraag naar Bijv. FinanCenter > ok. 1e:
    • Hoe voer je een eenvoudige spaar-/betaalrekening in?

Het invoeren van een eenvoudige betaal- of spaarrekening kun je als volgt doen. Ga op tabblad Inventarisatie - Huidige situatie naar tabblad Vermogen. Klik daar op de knop Nieuw en kies de betaal-/spaarrekening. Vervolgens kun je links onderin de ...
    • Waar kunnen wij de NHG invoeren bij de huidige hypotheek?

Inventarisatie / Huidige situatie / Hypotheek bij Oorspronkelijke Hoofdsom / Garantie daarnaast de scrollbox openen en kiezen voor NHG. ​
    • Invoeren van Persoonsgebonden Budget?

(Is een subsidie van de overheid om zelf zorg te kunnen inkopen die zij nodig hebben) Inkomen & fiscus > Overige inkomsten box1 > zelf invoer in witte vlak (rekent niet voor de toets) Bij tabblad Overige/Bijdrage > Bedrag > In de last ja aanvinken. ​