Hoe kan een klant de ingevulde online inventarisatie retour sturen ?

Hoe kan een klant de ingevulde online inventarisatie retour sturen ?

Zodra uw klant klaar is met het invullen van de online inventarisatie, wordt deze nog niet automatisch naar u als adviseur teruggestuurd.
Uw klant heeft nog de mogelijkheid aanpassingen te doen en de inventarisatie later af te ronden.

Zolang uw klant de inventarisatie nog niet afgerond heeft, blijft de status "Klant vult inventarisatie in".

Om de inventarisatie af te ronden klikt uw klant op de groene knop "Versturen naar adviseur".

Als uw klant de inventarisatie naar u heeft verstuurd dan ontvangt zowel u als uw klant hier een bevestiging van per e-mail.
Daarna verandert de status in Adviesbox naar "Klant heeft inventarisatie verstuurd" en is de knop "Inlezen" beschikbaar gekomen.