Hoe kan mijn klant de Online inventarisatie markeren als afgerond, zodat ik deze kan inlezen?

Hoe kan mijn klant de Online inventarisatie markeren als afgerond, zodat ik deze kan inlezen?

Op het moment dat uw klant alle onderdelen heeft ingevuld, of - waar mogelijk - heeft overgeslagen, verschijnt er een knop "Versturen naar adviseur".
Na het klikken op deze knop kan de informatie worden ingelezen in Adviesbox.
Uw klant kan dan ook geen wijzigingen meer aanbrengen.

In onderstaande afbeelding is de knop groen, maar door zelf gekozen kleur instellingen kan dit bij u afwijken.