Kolommen in het netto besteedbaar inkomen overzicht aanpassen

Kolommen in het netto besteedbaar inkomen overzicht aanpassen

Ga naar de app Instellingen en vervolgens naar het scherm Voorkeuren > Documenten
Hier kun je aangeven welke kolommen je standaard wel/niet wilt tonen in het netto besteedbaar inkomen overzicht.
Standaard staan alle 11 kolommen aangevinkt.

Aandachtspunten:
  1. Bij de staande afdrukstand passen maximaal 9 kolommen op de pagina.
  2. In de liggende afdrukstand passen alle kolommen in het NBI-overzicht.
  3. Kolommen met alleen maar een nulwaarden worden niet getoond.