Hoe kan ik de opgebouwde Spaarwaarde in de boeteberekening meenemen?

Hoe kan ik de opgebouwde Spaarwaarde in de boeteberekening meenemen?

Het vakje wordt automatisch gevuld als je in de huidige situatie, tabblad Kapitaalverzekering, de verzekering invoert die hoort bij de spaarhypotheek.
Door daarbij het doelkapitaal en de rente in te voeren en op het rekenmachine-icoontje te klikken, berekent Adviesbox de waardeopbouw.

Op tabblad Analyse / Aanleiding moet u onderin het scherm het vinkje bij deze nieuwe kapitaalverzekering uitzetten.

Het veld Opgebouwde waarde wordt dan automatisch gevuld bij de boeterente berekening van het spaar leningdeel.