Geen gegevens bij opgegeven ID voor verbouwing

Dit betreft een workaround voor een 2de hypotheek of een onderhandse verhoging te kunnen versturen. Er momenteel gewerkt een oplossing dat dit niet meer nodig is.

Wat te doen als je de foutmelding krijgt: Geen gegevens bij opgegeven ID voor verbouwing

Deze foutmelding kan je tegenkomen bij Voorstel 1>Financieringsbehoefte Als je kiest voor 2de hypotheek of onderhandse verhoging.

Het probleem zit in de verbouwingsspecificatie. Als je echter in Voorstel 1 de verbouwingsspecificatie leegmaakt en dan Soort financiering wijzigt naar 2de hypotheek of onderhandse verhoging dan treedt de error niet op. Daarna kun je de verbouwingsspecificatie opnieuw invoeren.