Gebruikersinstructie: Versturen taxatieaanvragen naar Taxatheek (Taxinweb)

Gebruikersinstructie: Versturen taxatieaanvragen naar Taxatheek (Taxinweb)

Inleiding

Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe de organisatie Taxatheek in Adviesbox kan worden ingeregeld.
Daarnaast wordt uitgelegd hoe taxatieaanvragen via Adviesbox ingeschoten kunnen worden naar het extranet van de Taxatheek (www.taxinweb.nl).

In deze instructie gaan we er vanuit dat u basiskennis van Adviesbox heeft. Uiteraard dient u voor het rechtstreeks versturen van de aanvraag een eigen aanstelling te hebben bij Taxatheek.

Bijlage

Zie bijlage voor de instructie 'Versturen taxatieaanvragen naar Taxatheek'.