Wat kan ik doen als er fouten optreden bij het genereren van rapporten door invoegtoepassing Word?

Wat kan ik doen als er fouten optreden bij het genereren van rapporten door invoegtoepassing Word?

Het is bekend dat in de branche gebruikte software bepaalde soms invoegtoepassingen voor Word installeren. Door deze invoegtoepassingen zijn sommige functies van Word niet meer door Adviesbox te gebruiken.

Wanneer er fouten optreden in het genereren van een rapport dient u de invoegtoepassing die deze fout veroorzaakt uit te schakelen. Om de bewuste invoegtoepassing op te sporen schakelt u steeds een invoegtoepassing uit totdat de rapporten opnieuw probleemloos worden gegenereerd.