Waarom treden er af en toe foutmeldingen op bij de verbinding met de database?

Waarom treden er af en toe foutmeldingen op bij de verbinding met de database?

Adviesbox kan werken met twee type databases: Access en SQL.
Deze beschrijving heeft betrekking op het eerste type.
De Access database van Adviesbox heeft de naam 'Adviezen.mdb'.
Er zijn ook overige databases zoals Tarieven.mdb.

Als u Adviezen.mdb op een netwerk locatie heeft geplaatst en gebruik maakt van 'Group policy drive mapping' dan kunt u controleren of die drive mapping is aangemaakt met 'Replace' als actie.
Het nadeel daarvan is dat elke 90 minuten de netwerk locatie opnieuw wordt verbonden.

Maak in dat geval de drive mapping opnieuw aan met als actie 'Create' of 'Update'.

Meer informatie is hier te vinden: