Waarom blijven de Word icoontjes in Adviesbox grijs?

Als de Word icoontjes grijs blijven kan Adviesbox het programma Word niet vinden.
Ga naar het Windows Configuratiescherm, ga naar Programma's en vervolgens naar Programma's en onderdelen.

Zoek hier Microsoft Office.
Als Microsoft Office er niet bij staat, moet deze nog geïnstalleerd worden.
Adviesbox werkt niet met versies van Microsoft Office die alleen online zijn.

Staat Microsoft Office er wel, dan kan het helpen om de 'herstel' optie uit te voeren.

Klik rechts op de regel van Microsoft Office en kies 'wijzigen'.
Daarna de optie 'Herstellen'.