De online rente- en voorwaardenoverzichten opslaan

De online rente- en voorwaardenoverzichten opslaan

Inleiding

Heb je onze online rente- en voorwaardenoverzichten al geprobeerd? In deze korte instructie lees je hoe je een overzicht kunt opslaan als PDF.

Menu Rentes & voorwaarden

De rente- en voorwaardenoverzichten kun je openen in Adviesbox, menu Rentes & voorwaarden

Overzicht opslaan als PDF

 1. Klik op de knop  .
 2. Als je op de knop Download hebt geklikt wordt er een nieuwe pagina in je browser geopend. Klik vervolgens op het icoontje met de printer  om de pop-up Afdrukken te openen.
 3. Kies bij Bestemming voor Opslaan als pdf.
 4. Klik op Opslaan en geef aan waar je het document wilt opslaan en pas eventueel de bestandsnaam aan.Geen downloadknop op de pagina?

Elke internetpagina kan als PDF opgeslagen worden. Ga hiervoor naar de Instellingen van je internetbrowser en kies voor Afdrukken (of Print).


In het menu Afdrukken kies je voor Opslaan als PDFNa het bevestigen hoef je enkel nog maar de locatie en naam van het bestand op te geven.


  • Related Articles

  • Wat kan ik doen als de rente niet is geüpdate?

   Voor de systeembeheerder: C:program files (x86)\hypobox\bin  En dan zoeken naar ”rente_*.xml”. Dan in de selectie “ctrl + a” Dan delete all. Dan hypoboxupdate.exe in de bin folder uitvoeren om alle rentes opnieuw binnen te halen.
  • Waarom kan deze klant bij een hogere rente toch meer hypotheek krijgen?

   Bij elke combinatie van toetsinkomen en rente hoort een bepaalde woonquote. Over het algemeen hoort bij een hogere rente een hogere woonquote. Bijvoorbeeld: bij een inkomen van € 40.000 per jaar en een rente van 2,4% hoort een woonquote van 21%. Bij ...
  • Hypotheekrentes en voorwaarden in de productenapp

   Inleiding In dit artikel lees je een korte uitleg over de producten-app. In deze app kun je de hypotheekrentes en -voorwaarden van de verschillende partijen bekijken en vergelijken. Beschikbare rente- en voorwaardenoverzichten Overzichten ...
  • Hoe kan een klant de ingevulde online inventarisatie retour sturen ?

   Zodra uw klant klaar is met het invullen van de online inventarisatie, wordt deze nog niet automatisch naar u als adviseur teruggestuurd. Uw klant heeft nog de mogelijkheid aanpassingen te doen en de inventarisatie later af te ronden. Zolang uw klant ...
  • Waarom neemt de Online inventarisatie niet alle gegevens over?

   Op het moment dat u een uitnodiging voor online inventarisatie verstuurd, wordt hierin alle (product)informatie meegestuurd die u ingevoerd heeft. Uw klant kan deze dus zien, corrigeren en aanvullen. Wijzigingen of aanvullingen die u zelf invoert na ...