De meeste premieberekeningen resulteren in een foutmelding (Status: Opgelost)

De meeste premieberekeningen resulteren in een foutmelding (Status: Opgelost)

Maandag 24 december - Wegens een storing op een server komt er bij de meeste premieberekeningen (van bijvoorbeeld ORV's en AO verzekeringen) een 'niet-kritieke foutmelding' in beeld.
We werken aan een oplossing en publiceren het hier wanneer die beschikbaar is.
Onze excuses voor het ongemak.
Update maandag 24 december 10:15 uur: Het probleem is verholpen.