Kan ik de functie op geen HDN controle voorkomen of extra beveiligen?

Kan ik de functie op geen HDN controle voorkomen of extra beveiligen?

1e  Onderhoud/ Beheer Licenties Klik op de medewerker en bij autorisatie kunt u de rol van administrator aanpassen naar gebruiker.

2e  Via menu Onderhoud - Instellingen, Inregelen - Autorisatie.

Daar kun je uitvinken dat gebruikers toegang hebben tot het onderhoudsmenu.

Heeft als nadeel dat men dan niet Beheer /instellingen /lastenoverzicht de instellingen m.b.t. de overzichten kan aanpassen.

Dat zou dan voor alle licentiehouders dan hetzelfde moeten worden ingesteld.