Klantprofiel (invulversie)

In de bijlage staat een blanco versie van het klantprofiel. Dit document kun je in laten vullen door je klant.

Beveiligde weergave in Word
Mogelijk verschijnt er bij het downloaden van het document de gele balk Beveiligde weergave in Word. Klik op Bewerken inschakelen om het document te kunnen aanpassen.

Klantprofiel invullen zonder te printen
Het klantprofiel kun je ook in Word invullen (als beveiligde weergave is uitgeschakeld). Als je bijvoorbeeld op het vierkantje klikt bij een meerkeuzevraag, dan verschijnt er een kruisje.