Bij exporteren naar bijvoorbeeld Elements kan een HDN validatiemelding optreden met betrekking tot Tussenpersoon gegevens (Status: opgelost)

Bij exporteren naar bijvoorbeeld Elements kan een HDN validatiemelding optreden met betrekking tot Tussenpersoon gegevens (Status: opgelost)

Bij het exporteren naar bijvoorbeeld Elements kan een HDN Validatiemelding optreden welke aangeeft dat bepaalde tussenpersoon gegevens verplicht zijn maar niet gevuld.
Zie onderstaande schermafbeelding.
Wij werken aan een oplossing.
Om nu verder te kunnen kunt u twee dingen doen:
1. Kies via menu Advies voor 'Wijzigen adviseur huidig advies'. Maak een keuze, en klik OK.
2. Kies via menu Onderhoud - Beheer licenties voor het vernieuwen van licenties met het icoontje met twee blauwe pijltjes, rechts bovenin.

Update 11 oktober 2018 14:00 uur: Zojuist is er een update beschikbaar gesteld die het probleem verhelpt.