Bemiddelingskosten / dossiervergoeding

à Voor alle adviezen: Onderhoud /instellingen / Tarieven/ Advieskosten met hypotheekadvies enof zonder hypotheekadvies/ tarieven invoeren + ok

à Analyse / aanleiding / vergoedingsoverzicht /uitvinken en tarief aanpassen eenmalig voor dit advies

à Financieringsbehoefte / advieskosten à groene potloodje voor inzicht van de advieskosten

• Related Articles

• Waarom rekent Adviesbox bij een overbrugging de correctie op de verwachte verkoopprijs niet goed door?

Het is beter het gewenste overbruggingsbedrag in te voeren en niet de correctie. De kosten / rentelast van overbrugging in hypotheek wordt bij de Bemiddelingskosten verwerkt, dat bedrag gaat omhoog. Ook in de AFDRUK-hypotheeklasten komt deze voor.
    • NHG- en hypotheeknormen 2024

Inleiding Vanaf 15 november 2023 is het mogelijk om in Adviesbox te rekenen op basis van NHG- en hypotheeknormen van 2024. Rekenen met NHG- en hypotheeknormen vóór of vanaf 1 januari 2024 In de Sneltoets en op het tabblad Analyse – Aanleiding kun je ...