Aanvragen naar Lloyds op 22 oktober worden mogelijk niet verzonden

Aanvragen naar Lloyds op 22 oktober worden mogelijk niet verzonden

Maandag 22 oktober 2018 - Lloyds heeft vandaag een nieuw HDN schema gepubliceerd.
Helaas met vertraging waardoor het niet in Adviesbox opgenomen is.
Aanvragen die vandaag gedaan worden bij Lloyds hebben een grote kans om door de HDN software afgekeurd te worden.
Na de Adviesbox update in de nacht op dinsdag of dinsdagochtend, zal het probleem verholpen zijn.
Verstuur daarna de aanvraag opnieuw in een kopie van het dossier. Te maken via menu Advies - Opslaan als nieuw advies.
Excuus voor het ongemak.