Hypotheekaanvraagformulier per e-mail versturen naar Geldverstrekker of serviceprovider

Hypotheekaanvraagformulier per e-mail versturen naar Geldverstrekker of serviceprovider

à klik li-boven op afdrukken

à kies rechts bij aanvragen voor hypotheek-aanvraag

à dan kiezen voor PDF-opslaan

à daarna verzenden als bijlage

• Related Articles

• Hypotheekvoorstel versturen naar geldverstrekker per e-mail en niet per HDN?

In het Voorstel gaat u naar linksboven Advies > Exporteren en e-mailen. In onderstaand scherm geeft u aan het e-mailadres of het anoniem moet ja/nee. HDNschema valideren ja/nee :> Verstuur.
    • Koppeling: Serviceprovider instellen

1 Inleiding Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe binnen Adviesbox een serviceprovider kan worden toegevoegd en hoe een hypotheek bij een serviceprovider kan worden aangevraagd. 2 Instellen serviceprovider Klik in de bovenste werkbalk van ...
    • Aanvraag niet te versturen naar andere geldverstrekker

à checken of in tabblad aanvraag / lening het goede voorstel wel staat aangevinkt à of eerst opslaan als nieuw advies
    • HDN-aanvraag opnieuw versturen

à ga naar het tabblad klanten à kopieer de aanvraag via kopiëren à evt. wijzigingen doorvoeren à aanvraag opnieuw versturen à kiezen voor versturen nieuwe aanvraag of wijziging OF à open het advies à klik linksboven op advies à klik op opslaan als ...
    • Aanvraag opnieuw versturen

à advies openen à li-boven op advies klikken à kiezen voor opslaan als nieuw advies à naar tabblad aanvraag en HDN-aanvraag à aanvraag opnieuw versturen SmallBestOriginalRemove