Wat moet ik doen bij een foutmelding bij opstarten of normaal gebruik?

Wat moet ik doen bij een foutmelding bij opstarten of normaal gebruik?

Active-X component can't create object.

Application defined or object defined error.

ClassFactory kan aangevraagde klasse niet leveren.

Deze niet kritieke foutmeldingen suggereren dat de Adviesbox installatie, of een update van Adviesbox, niet juist is geregistreerd. Mogelijke oorzaken zijn de configuratie van de rechten voor gebruikers of de configuratie van de updateprocedure welke niet juist zijn ingesteld.

De foutmelding is op te lossen door met administratorrechten een registratie van de componenten uit te voeren.

Maak hiervoor gebruik van de functie ‘Componenten registreren’. Ga naar ‘Start > Alle programma's > Intersoftware > Componenten registreren’ om de Adviesbox bestanden opnieuw weg te laten schrijven in het register.

Object variable or with blockvariable not set.

Deze foutmelding duidt op een fout in het advies.

Ook deze foutmelding is op te lossen door met administratorrechten een registratie van de componenten uit te voeren.

Maak hiervoor gebruik van de functie ‘Componenten registreren’. Ga naar ‘Start > Alle programma's > Intersoftware > Componenten registreren’ om de Adviesbox bestanden opnieuw weg te laten schrijven in het register.

Als de foutmelding zich voor blijft doen na het registreren van de componenten, neem dan contact op met de Adviesbox Helpdesk via telefoonnummer 0182 - 200 309 of per e-mail via helpdesk@intersoftware.nl.