Waar is een overzicht m.b.t.de fiscale teruggaaf zoals de boeterente?

Waar is een overzicht m.b.t.de fiscale teruggaaf zoals de boeterente?

U gaat naar Afdrukken / Rapport / Uw benodigde financiering: Financieringsopzet en Fiscale aftrek van de financiering.

Als deze onderwerpen alleen staan aangevinkt gaat u naar Instellingen > Klikt op het blauwe diskette > geeft een naam en u heeft een rapport van die onderdelen.