Melding: Component ‘pegodl.ocx’ or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid.

Melding: Component ‘pegodl.ocx’ or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid.

Om de Pegodl.ocx foutmelding op te kunnen lossen dienen er 2 componenten handmatig geregistreerd te worden via een cmd die als Admin gestart is.
Voer hiervoor de onderstaande commands uit in de cmd.

regsvr32 C:\Windows\SysWOW64\PEGOCL.OCX
regsvr32 C:\Windows\SysWOW64\Pegodl.ocx

Wij raden wel aan om dit door uw systeembeheerder te laten doen.