Koppeling: Serviceprovider instellen

1 Inleiding

Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe binnen Adviesbox een serviceprovider kan worden toegevoegd en hoe een hypotheek bij een serviceprovider kan worden aangevraagd.

2 Instellen serviceprovider

Klik in de bovenste werkbalk van Adviesbox op Onderhoud en vervolgens op Beheer partijen.

Kies vervolgens voor Serviceproviders.

Vink in de lijst de serviceprovider(s) aan waarmee u zaken doet; er zijn meerdere keuzes mogelijk. Sla de keuze op door rechts onderin het scherm op OK te klikken.

3 Hypotheek aanvragen bij serviceprovider

Klik opnieuw op Onderhoud > Beheer partijen en kies nu voor Geldverstrekkers.

Hier kan per geldverstrekker worden aangegeven bij welke serviceprovider de hypotheek moet worden aangevraagd.

NB: vul hierbij onder Agentnummer het nummer in waaronder u bij de serviceprovider bekend staat.

Kies tenslotte, nadat u in Adviesbox een voorstel hebt gemaakt, bij het aanmaken van de HDN aanvraag voor de betreffende serviceprovider.