Koppeling: Finly webtool

1 Inleiding

De Finly webtool is een programma om eenvoudig software te delen met klanten. Dit maakt het mogelijk om klanten mee te laten kijken op het eigen scherm en vormt hiermee een uitbreiding van de adviesmogelijkheden

Deze gebruikersinstructie beschrijft hoe binnen Adviesbox de koppeling met de Finly webtool gemaakt kan worden en hoe vervolgens de verbinding met de klant tot stand kan worden gebracht.

2 Voordat u begint

Zorg ervoor dat Google Chrome uw standaard browser is.

Een account voor het gebruik van de Finly webtool kan worden verkregen bij Future of Finance. Dit kan via de volgende link: Adviesbox op afstand. U ontvangt nu een token. U kunt deze token ook vinden door in te loggen op finly en te klikken op de sleutel.

Deze code kan worden ingevoerd in Adviesbox onder Onderhoud > Instellingen > (HDN) Koppelingen.

3 Sessie starten

Naast de knop 'Sluit advies', rechts bovenin Adviesbox, is nu de Start sessie button verschenen, hiermee kan een nieuwe adviessessie gestart worden.

4 Scherm delen

Google Chrome zal gestart worden en u wordt gevraagd om uw scherm te delen. Kies het scherm waarop u adviesbox hebt draaien in het geval dat u meerdere schermen heeft.

5 Het uitnodigen van de klant

De finly code staat rechts boven in het Finly scherm.

Verzoek de klant om te navigeren naar www.directmeekijken.nl of www.schermdelen.nl. Dit kan op een desk- of laptop of een apparaat dat draait op iOS (IPad/IPhone) of Android. De klant ziet hier een scherm waarop een sessiecode kan worden ingevuld.

Zodra de klant de witte knop aanklikt wordt de sessie gestart en kan de klant meekijken op uw scherm. Het delen van het scherm beperkt zich niet tot Adviesbox, maar ook Word, Excel, PDF en websites kunnen op deze manier met de klant worden gedeeld.

Bijgewerkt: 22 Apr 2018 09:36 PM