Advies verwijderen. Let op niet de klant!!!!!

ga naar het startscherm klanten

klik boven op naam van de klant.( Let op dat u naar het onderste vak gaat voor het verwijderen van het advies anders verwijderd u de KLANT !!!!!!)

klik beneden op het advies wat verwijderd moet worden. ( Nu zal de knop verwijderen bij de aanvragers grijs worden)

> klik dan rechtsonder op het rode kruisje (= verwijderen)

Let op! Er zijn twee knoppen waar 'Verwijder' op staat. De bovenste verwijderd de klant met alle adviezen, de onderste alleen het geselecteerde advies.

Bijgewerkt: 19 Dec 2018 04:03 PM