Advies verwijderen. Let op! Verwijder hierbij niet de klant.

Ga naar het startscherm Klanten

Klik boven op naam van de klant. Let op dat u naar het onderste vak gaat voor het verwijderen van het ADVIES, anders verwijdert u de KLANT !

Klik beneden op het advies wat verwijderd moet worden. Nu zal de knop 'Verwijder' bij de aanvragers grijs worden

> Klik dan rechtsonder op het rode kruisje (= verwijderen)

Let op! Er zijn twee knoppen waar 'Verwijder' op staat. De bovenste verwijdert de klant met alle adviezen, de onderste alleen het geselecteerde advies.

Bijgewerkt: 24 Sep 2019 09:46 PM